Moj profil
Moja foto galerija
Išči po blogu
Pošlji komentar  Naroči se na objave – RSS vir

Ponedeljek, 28 april 2008

Poročila

Lani je Simon Korenjak spakiral nahrbtnik in odrinil iz Slovenije v Kolding, na enoletno izmenjavo na Designskolen Kolding. Tu se mu zelo dopade in bo, če ne pride kaj vmes, podaljšal še za tri leta … yardi, yardi, yard … yard, yard …

Vse to in še marsikaj (vključno s hvalospevom tukajšnjemu šolskemu sistemu in zavezniškemu odnosu profesorjev do študentov) sem pred časom natvezil v pogovoru za šolsko spletno stran. A kar tukaj resnično napravi vtis, in vedno znova navdušuje, so velike malenkosti.

Na primer fotelj v učilnici ali "učenje Maye je lahko tudi zabavno" (še posebno, če te uči navihani Henrik na fotografiji skrajno desno) – podrobneje v galeriji na Facebooku.


Ali pa odprte učilnice brez sten, ki omogočajo stalen pregled nad sprehajalkami po hodniku.


To pa še ni vse. Da lahko predavatelj pusti projektor takole čez vikend … in ga prav takšnega dobi tudi v ponedeljek zjutraj – neprecenljivo.


Oglašam pa se predvsem zato, ker bi rad opozoril na moj tenutni predmet o svetlobi, robotiki in trajnostnem razvoju. Vabim vas, da ga naslednjih šest tednov spremljate v živo preko interneta:

Oznake: , ,